Dierckx- family

Dierckx- family

vrijdag 31 juli 2015

Key West

Ooooh boy....wa ne nacht.....slecht bed.....kids die iets horen.....kids die pijn hebben.....om 2u begint dan die haan hier al aan zijn ochtendritueel en stopt ni totdat het 10u is hé.....
Maar goed, we stretchen een beetje om alle pijntjes uit ons lichaam te krijgen....(voor zover dat da kan...kon ik da bij onze Milan ook maar zo in orde brengen!!!!)
We gaan ontbijten....hier in onze B&B....en 't moet gezegd worden...supergoe verzorgd...lekker.....alleen storen de kippen die er rondlopen vooral onze Yarni...'t was heel grappig!
We gaan vandaag naar 't strand.....te voet....buiten de pretparken hebben we eigenlijk nog ni veel gewandeld hé....awel, daar komt vandaag verandering in!!!!
The Higgs- Beach is ni zoooo ver en we zijn nog in de voormiddag...als we daar aankomen, is er al wel wa volk, maar da valt nog goe mee!
We leggen onze handdoeken en stappen naar de pier waar je het water in kan...

 


Heel voorzichtig gaan de voetjes erin......maar 't water blijkt héérlijk te zijn.....iedereen gaat mee, maar iemand moet de foto's nemen hé....dus ik blijf eruit...(je kan ook lezen dat ik ni mee wil...wie weet wa zwemt hier allemaal rond....hihi...)



We drogen een beetje op....gaan weer 't water in....nog wa zonnen, maar de zon steekt echt hé....we lopen naar den douche en da doet deugd!
We komen een man tegen die hier werkt.....hij vraagt vanwaar we komen....we zeggen Belgium...en plots zegt hij....Welkom op de strand.....amai, knap hé!!!! Hij zegt dat hij ervan houdt om de verschillende talen te kennen, of toch de mensen aan te spreken in de taal van hun land, daar heb ik nu respect voor sé!!!!!
Nog een fotooke en we wandelen verder......


Man man...nu is 't gevoelig warmer zene!!!!! En eigenlijk is 't ni héél ver, maar in deze temperatuur...op een gegeven moment komt zelfs de warmte van de grond door de zolen van onze schoenen..maar goed, we blijven stappen en we komen heel bezweet aan......nog nooit deed de airco op de kamer zo'n deugd zeg!!!!!
We vallen als het ware allemaal ergens neer....pas daarna drinken we iets....
We komen tot de ontdekking dat we nog moeten middageten....we gaan naar Five Guys...lekkere burgers!!!!!!


We gaan al eens kijken waar Mallory Square is, daar wil ik vanavond de zonsondergang bewonderen....yep...gevonden...nu gaan we maar terug....kids willen naar 't huisje...
We zien een boei staan van 't Southern Most point en omdat 't hier minder druk is om ermee op de foto te gaan, heb ik 2 vrijwilligers....hihi....



Omdat een gewoon ijsje hier schandalig duur is, kopen we snickers-ijsjes....we zijn rap content hé...hihi....Ons huisje zorgt weer voor de nodige afkoeling!
We blijven een tijdje waar we zijn....Key West is alles lay back....da doen we dan maar hé!!!! ;-)
We springen allemaal in den douche die toch écht een gebruiksaanwijzing apart nodig heeft....hihi.....we gaan iets eten.....na wa gezoek op de kaarten...tenslotte moet iedereen iets vinden dat hij of zij lust, komen we terecht bij Fogerty's.....vriendelijke bediening, lekker eten.....wa moet ne mens nog meer hebben???
Het dessert laten we voor wat het is, tenslotte moeten we nog efkes wandelen hé....
We komen aan bij Mallory Square en we zijn ni de eersten zene!
We vinden toch nog een plaatske....er varen boten voorbij die een foto nemen van de menigte die staat te wachten om de zonsondergang te bewonderen???



 Jonge gasten komen op hun jetski's recht in 't licht van de ondergaande zon iedereen zijn foto's verpesten.....maar gelukkig blijven ze ni tot ze onder is...... toch kunnen we ze ni helemaal zien ondergaan..... :-( De wolken zorgen voor verstoring.....al mogen we blij zijn dat 't maar wolken zijn, want vandaag was er stormalarm op Key West.....de brug hiernaartoe werd zelfs gesloten....maar de storm is in Miami blijven hangen.....dat die maar weg is tegen dat wij daar aankomen!!!



We kijken nog wa rond naar de straatartiesten.....en dan zegt de papa ineens....kom, als we nu doorgaan, kunnen we rustig een ijsje eten...da moet hij geen 2 keer zeggen....we stoppen bij Haägen- Daz....altijd overheerlijk hé!!!!!! Zo hebben wij toch 2 ijsjes op vandaag......en naar mijn gevoel was da niks teveel....(waarschijnlijk wél volgens mijn weegschaal....hihi.....)
We wandelen naar huis, onze Milan heeft weer veel pijn....ocharme mijn dutske.....hopelijk morgen een beter dagje!!!!
En hopelijk na een goeie nachtrust, al hoop ik daar ni op......(dan valt het alleen maar mee hé....;-) )
Ik wil jullie de prachtige maan ni onthouden......blue moon....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten