Dierckx- family

Dierckx- family

zaterdag 1 augustus 2015

Van Key West naar Miami Beach

Ook vandaag heeft de haan ons gewekt....gelukkig op een deftiger uur dan gisteren.....'t was een uur of 5....maar gelukkig toch nog wa geslapen....we waren zelfs voor de kids wakker.....Iets voor 8u moeten ze er toch uit.....mama pakt alles in wat uitgepakt is geweest...gelukkig ni alles!!!!! ;-)
We ontbijten weer lekker!!!!! Het laatste gaat de koffers in.....we checken uit en zeggen dat we het een fijn verblijf vonden....(ze hebben geluk dat het niet hun haan was.....hihi...)
Om 9u45 zegt onze gps dat we er om 13u30 zullen zijn.....super...onderweg willen we stoppen bij Bahia Honda State Park, schijnt de moeite te zijn!
Leuk om nog eens in de auto te zitten nadat we 2 dagen alles te voet hebben gedaan....
Exact een uur na ons vertrek komen we daar aan.....11 dollar voor 6 personen, ok, we doen ons raampje naar beneden om te betalen.....man man.....ni te doen....die geur....of beter gezegd....die stank.....we zeggen allemaal bijna tegelijk.....da's hier nog erger dan Wekiva Falls......sorry, hoe mooi het hier ook kan zijn, hier hebben wij geen zin meer in......spijtig, want ik had het graag gezien, maar ja, het is zo.....misschien is dit wel een gevolg van het onweerachtige weer?
We zetten dus onze weg verder.....en plots.....file.....eerst denken we dat er een ongeval is gebeurd....na een tijdje blijkt da precies toch ni te kloppen.....en dan.....ohja....'t is weekend....maar amai, zoooo druk.....mijn ventje geeft zelfs zijn stuur af.....hier heeft hij geen zin in!!!
En misschien maar goed ook, dat ik achter 't stuur ben gekropen.....het is nog heeeeel lang file.....
We doen wa zot met de muziek mee.....kijken rond, want als de zon efkes van achter de wolken komt piepen, schittert ze heel mooi op de oceaan!!!!!

 
 

De Keys zijn we allemaal voorbij, het is al bijna 15u.....onze buikjes grommen....en rarara, wat is het eerste dat je tegenkomt eens je weer in de bewoonde wereld bent.....juist...Mc Donalds......
We rijden verder en genieten van het uitzicht.....ook hier geen vlot verkeer.....maar we geraken er wel!!!!!!
En dan......Welcome to Miami Beach.....ja, nu is 't écht ni meer ver.....we rijden er voorbij, ni dat 't klein is, maar we moesten zeker zijn van de naam hé...al snel kunnen we terugdraaien en komen we op den oprit van de  Castle Beach Club Condo.....indrukwekkend!!!!  Het is 16u30.....3 uur later dan de gps voorspeld had, maar die kan ook ni weten dat 't zoooo druk zou zijn hé.....;-)
Er is valet parking inbegrepen...onze auto wordt dus geparkeerd voor ons.....en als we hem nodig hebben, gaan ze hem weer halen ook....
We zijn snel ingecheckt en krijgen onze sleutel.....Wow.....wat een verschil met Key West.....grote kamers, hopelijk betere bedden, luxueuze keuken,  kleine badkamer, 1 grote.....zicht op 't zwembad én....de oceaan......ik kijk er al naar uit om morgen mijn oogskes open te doen.....;-)


We gaan eens naar 't strand, we moeten dus écht ni ver stappen hé!
Daarna wachten we op onze auto...voelt raar, want 't liefst van al willen we hem zelf gaan halen, maar nu mogen we ons laten bedienen....;-)
Omdat het al laat is, gaan we even naar de publix, we eten maar toast vandaag met beleg en mini-pizza's.....kids willen nog efkes 't zwembad in......
We eten, gaan in bad...lekker languit.....en dan bedtijd!
Het is al laat......papa geniet nog van een gin orange en mama van een daiquiri......life is good!!!!

1 opmerking:

  1. Ziet er idd een mooi hotel uit met leuke bediening:-) Jullie mogen ook eens in de watten gelegd worden hé zus! De kids zullen goed gebruik maken van het zwembad, hopelijk zonder zere oortjes...!? Geniet van de laatste dagen daar hé!!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen